top of page

Catering

​

​
Warm- en koudbuffet vlees €22,95
​
  • Vers afgebakken broodsoorten met huysgemaakte kruidenboter, italiaanse pesto en tomaten tapenade.
  • Luxe aangeklede koude schotel-buffet met bourgondische rundvleessalade, gevuld ei, met ham omwikkelde asperge rolletjes en ingelegde augurkjes en amsterdamse uitjes.
  • Italiaanse pasta salade met olijven, zongedroogde tomaat, rucola en een frisse rode koolsla met wortel, krenten en walnoot.
  • Vleesschotel met kipkluifjes, fricandeau en paté
  • Etagere met diverse ham- en worstsoorten, luxe kaasplank en fruitsalade
  • Saté van kippendij met satesaus, atjar, kroepoek, gefrituurde uitjes en witte rijst.
  • Goed gekruide gehaktballetjes in jagersaus.
(Dit buffet is te bestellen vanaf 40 personen)
​
​
​
Luxe Warm- en koudbuffet vlees en vis €25,95
​
  • Vers afgebakken broodsoorten met huysgemaakte kruidenboter, italiaanse pesto en tomaten tapenade.
  • Luxe aangeklede koude schotel-buffet met bourgondische rundvleessalade, gevuld ei, met ham omwikkelde asperge rolletjes en ingelegde augurkjes en amsterdamse uitjes.
  • Italiaanse pasta salade met olijf, zongedroogde tomaat en rucola en een frisse rode koolsla met wortel, krenten en walnoot.
  • Diverse soorten vissoorten met roze garnaaltjes, gerookte Noorse-zalm, krabchuncks en krabsalade.
  • Vleesschotel met kipkluifjes, fricandeau en paté.
  • Etagere met diverse ham- en worstsoorten, luxe kaasplank en fruitsalade.
  • Luxe aangeklede visschotel met krabsalade, gerookte Noorse zalm, roze garnaaltjes, krabchuncks, markreelfilet en haring.
  • Saté van kippendij met satesaus, atjar, kroepoek, gefrituurde uitjes en witte rijst
  • Gebakken gamba's in knoflook.
(Dit buffet is te bestellen vanaf 40 personen)
​​
​​
​
​
​
Warm- en koudbuffet 3 gangen €29,95
​
  • Heerlijke huisgemaakte soep (keuze uit Toscaanse tomatensoep/pompoensoep/courgettesoep)
​
​
  • Vers afgebakken broodsoorten met huysgemaakte kruidenboter, italiaanse pesto en tomaten tapenade.
  • Luxe aangeklede koude schotel-buffet met bourgondische rundvleessalade, gevuld ei, met ham omwikkelde asperge rolletjes en ingelegde augurkjes en amsterdamse uitjes.
  • Italiaanse pasta salade met olijf, zongedroogde tomaat en rucola en een frisse rode koolsla met wortel, krenten en walnoot.
  • Diverse soorten vissoorten met roze garnaaltjes, gerookte zalmsnippers, krabchuncks en krabsalade.
  • Vleesschotel met kipkluifjes, fricandeau en paté.
  • Etagere met diverse ham- en worstsoorten, luxe kaasplank en fruitsalade.
  • Luxe aangeklede visschotel met krabsalade, gerookte Noorse zalm, roze garnaaltjes, krabchuncks, markreelfilet en haring.
  • Saté van kippendij met satesaus, atjar, kroepoek, gefrituurde uitjes en witte rijst.
  • Goed gekruide gehaktballetjes in jagersaus.
  • Gebakken gamba's in knoflook.
​
  • Verse monchou met bosvruchten.
(Dit buffet is te bestellen vanaf 40 personen)
 
IMG_6419.HEIC
IMG_0794.JPG
IMG_6430.HEIC
IMG_6428.HEIC
IMG_6431.HEIC
IMG_6417.HEIC
IMG_6427.HEIC
IMG_4113.heic

©  by Soos40 Est. 2022

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page