top of page
Catering
​
​
Warm- en koudbuffet vlees €22,95
​
-
Vers afgebakken broodsoorten met huysgemaakte kruidenboter, italiaanse pesto en tomaten tapenade.
-
Luxe aangeklede koude schotel-buffet met bourgondische rundvleessalade, gevuld ei, met ham omwikkelde asperge rolletjes en ingelegde augurkjes en amsterdamse uitjes.
-
Italiaanse pasta salade met olijven, zongedroogde tomaat, rucola en een frisse rode koolsla met wortel, krenten en walnoot.
-
Vleesschotel met kipkluifjes, fricandeau en paté
-
Etagere met diverse ham- en worstsoorten, luxe kaasplank en fruitsalade
-
Saté van kippendij met satesaus, atjar, kroepoek, gefrituurde uitjes en witte rijst.
-
Goed gekruide gehaktballetjes in jagersaus.
(Dit buffet is te bestellen vanaf 40 personen)
​
​
​
Luxe Warm- en koudbuffet vlees en vis €25,95
​
-
Vers afgebakken broodsoorten met huysgemaakte kruidenboter, italiaanse pesto en tomaten tapenade.
-
Luxe aangeklede koude schotel-buffet met bourgondische rundvleessalade, gevuld ei, met ham omwikkelde asperge rolletjes en ingelegde augurkjes en amsterdamse uitjes.
-
Italiaanse pasta salade met olijf, zongedroogde tomaat en rucola en een frisse rode koolsla met wortel, krenten en walnoot.
-
Diverse soorten vissoorten met roze garnaaltjes, gerookte Noorse-zalm, krabchuncks en krabsalade.
-
Vleesschotel met kipkluifjes, fricandeau en paté.
-
Etagere met diverse ham- en worstsoorten, luxe kaasplank en fruitsalade.
-
Luxe aangeklede visschotel met krabsalade, gerookte Noorse zalm, roze garnaaltjes, krabchuncks, markreelfilet en haring.
-
Saté van kippendij met satesaus, atjar, kroepoek, gefrituurde uitjes en witte rijst
-
Gebakken gamba's in knoflook.
(Dit buffet is te bestellen vanaf 40 personen)
​​
​​
​
​
​
Warm- en koudbuffet 3 gangen €29,95
​
-
Heerlijke huisgemaakte soep (keuze uit Toscaanse tomatensoep/pompoensoep/courgettesoep)
​
​
-
Vers afgebakken broodsoorten met huysgemaakte kruidenboter, italiaanse pesto en tomaten tapenade.
-
Luxe aangeklede koude schotel-buffet met bourgondische rundvleessalade, gevuld ei, met ham omwikkelde asperge rolletjes en ingelegde augurkjes en amsterdamse uitjes.
-
Italiaanse pasta salade met olijf, zongedroogde tomaat en rucola en een frisse rode koolsla met wortel, krenten en walnoot.
-
Diverse soorten vissoorten met roze garnaaltjes, gerookte zalmsnippers, krabchuncks en krabsalade.
-
Vleesschotel met kipkluifjes, fricandeau en paté.
-
Etagere met diverse ham- en worstsoorten, luxe kaasplank en fruitsalade.
-
Luxe aangeklede visschotel met krabsalade, gerookte Noorse zalm, roze garnaaltjes, krabchuncks, markreelfilet en haring.
-
Saté van kippendij met satesaus, atjar, kroepoek, gefrituurde uitjes en witte rijst.
-
Goed gekruide gehaktballetjes in jagersaus.
-
Gebakken gamba's in knoflook.
​
-
Verse monchou met bosvruchten.
(Dit buffet is te bestellen vanaf 40 personen)












bottom of page